Αίγινα-Πόρος-Ύδρα 49€ με γεύμα εν πλω Εκτύπωση E-mail
 ydra
 

 

Kρουαζιέρα Τριών νησιών

 

Η κρουαζιέρα αναχωρεί στις 8.00 π.μ. με κατεύθυνση προς τα τρία όμορφα νησιά του Σαρωνικού κόλπου.

Μετά την αναχώρηση, ο ξεναγός μας και οι συνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα κύρια σαλόνια του πλοίου για να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά και να βεβαιωθούν ότι θα έχετε μια ευχάριστη μέρα.

 

Ύδρα

      Το αγαπημένο νησί του jet set, του οποίου τα παλιά παραδοσιακά όμορφα πέτρινα σπίτια και αρχοντικά μαρτυρούν σιωπηλά σε μια μακρά και πολυτάραχη ιστορία. Τα μικρά στενά πλακόστρωτα δρομάκια σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε με τα πόδια ή με το παραδοσιακό "όχημα" του νησιού τα γαϊδουράκια ... ο σαγηνευτικός περίπατος κατά μήκος του παλαιού παραλιακού δρόμου τα κρυστάλλινα νερά τα λαμπερά ωραία καταστήματα και η ομορφιά της Ύδρας θα σας κατακτήσουν ! Η διαμονή μας στην Ύδρα είναι περίπου 2 ώρες.

Πόρος

      Αν και είναι το μικρότερο από τα τρία νησιά που επισκεπτόμαστε, το αξιοθέατο του είναι ο στενός πορθμός που προσφέρει μια πιο μαγευτική θέα στην πόλη του Πόρου. Η διαμονή μας στον Πόρο είναι περίπου 1 ώρα.

Αίγινα

      Το μεγαλύτερο από τα τρία νησιά. Εκτός από το λιμάνι του, υπάρχουν προαιρετικά οργανωμένες εκδρομές με κλιματιζόμενα λεωφορεία που επισκέπτονται το ναό της Αφαίας Αθηνάς (αρχαιολογικός χώρος) ή την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, όπου και φυλάσσονται τα λείψανα του.

Οι προαναφερθείσες εκδρομές είναι προαιρετικές και πωλούνται επί του πλοίου. Η παραμονή μας στην Αίγινα είναι περίπου 2 ώρες. Στο δρόμο της επιστροφής μας προς την μαρίνα Φλοίσβου,θα σας διασκεδάσει ένα παραδοσιακό ελληνικό πρόγραμμα με τραγουδιστές και χορευτές. 

 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ εν πλω

Πληροφορίες: 

  • Αναχώρηση από τη Μαρίνα Φλοίσβου
  • Μεταφορές από κεντρικά ξενοδοχεία και σημεία σε Αθήνα και άλλες περιοχές εντός Λεκανοπεδίου (αντίτιμο από 9,00€ έως 13,00€)
  • Ρωτήστε μας για τις ειδικές προσφορές για groups, σχολεία, εταιρείες!

  

http://www.onedaycruise.gr/index.php?cid=29 

   

 

Ticket Delivery

Ticket Delivery

Ωράριο λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας

Links

Links