Οδικές Μεταφορές

Η πρώτη δραστηριότητα της εταιρείας μας ήτανε οι οδικές τουριστικές μεταφορές και κάθε είδους μετακίνησης που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τουριστικό λεωφορείο (μετακινήσεις προσωπικού εταιρειών, μαθητών κ.ά.).

Σήμερα, έχοντας στη διάθεσή μας ένα στόλο 22 τουριστικών λεωφορείων, αναλαμβάνουμε την οργάνωση των ψυχαγωγικών και επαγγελματικών οδικών μετακινήσεων συλλόγων, σωματείων, εταιρειών, σχολείων, και άλλων ομάδων.

Τα τελευταία χρόνια έχει αντικατασταθεί όλος ο στόλος μας με καινούργια τουριστικά λεωφορεία και στόχος της εταιρείας είναι μέσα στα επόμενα έτη να μειωθεί σημαντικά ο μέσος όρος ηλικίας τους με αντικατάσταση των παλαιοτέρων από αυτά, με γνώμονα την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σήμερα, διαθέτουμε τουριστικά λεωφορεία από 20 έως 90 θέσεων με μέσο όρο ηλικίας τα 4 έτη. Όλα τα λεωφορεία μας είναι πλήρως κλιματιζόμενα διαθέτουν wifi για δωρεάν χρήση των επιβαινόντων, πληρούν όλους τους όρους του κ.ο.κ. για μεταφορά προσώπων και είναι επανδρωμένα με έμπειρους οδηγούς. Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2005 για την παροχή υπηρεσιών οδικών μεταφορών προσώπων και πιστοποίηση οδικής ασφάλειας ISO39001:2012

Οδικές Μεταφορές

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

 

Για περισσότερες πληροφορίες
καλέστε στο

210 86 11 454

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ